fredag 12 oktober 2012

STOR LO

Det blev en till utmaning på Svensk scrapbookings CC nu när jag ändå var igång. På denna utmaning skullle man tänka STORT. Och då blev det så här:


torsdag 11 oktober 2012

CC-utmaning!

Min scrapblogg har verkligen inte uppdaterats på länge, graviditet och annat har hållt kreativiteten lite på avstånd ett tag. Nu har Svensk scrapbooking en CC och där fanns en utmaning jag inte kunde motstå.

"Till det här projektet skall ni skapa en LO innehållande något på varje bokstav i alfabetet. Projektet ska innehålla, totalt med cardstock, bilder och dekorationer, 25 attribut. Undantaget är bokstäverna Q, W, X och Z. (du får ha med material även på dessa bokstäver men vi har valt att "ta bort" dem för att underlätta lite.) Men med de övriga 25 är det bara att börja : a b c d e f g h i j k l m n o p r s t u v y å ä ö. För att riktigt stöka till det får projektet bara innehålla en sak på varje bokstav."

Oerhört utmanande och det har tagit tid att få ihop. Här är mitt bidrag:


A - Akrylfärg (runt hjärtat), B - Bild, C - Cardstock, D - Distress, E - Embossingpulver (på bokstäverna), F - Fjäril, G - Glitterlim, H - Hjärta, I - Inramning (runt fotot), J - Juliatexten, K - Kantstans, L - Lack (på hjärtat), M - Mönsterpapper, N - Nyckel, O - Organzaband, P - Punchinella, R - Ros, S - Stjärna. T - Tag, U - Unik (ordet), V - Vacker (ordet), Y - Ylletråd (på tagen), Å - Årtal, Ä - Ängel, Ö - Öljett (på tagen).

Det är lite svårt att se allt så här kommer lite närbilder:




torsdag 12 april 2012

Tavla

En tavla som jag gjort till en kär vän:


torsdag 5 april 2012

Glad påsk!

Ikväll har jag altrat ett påskägg och fyllt det med Anthon Berg-choklad. En present till sambons mormor som kommer till oss imorgon.






Och med det önskar jag er alla en glad påsk! :-)

Med detta alster är jag också med och tävlar hos Pyssloteket: http://pyssloteket.wordpress.com/2012/03/19/fjaderfestival-2012/

Tavla

Bloggandet har verkligen inte kommit igång i år. Men jag har heller inte pysslat speciellt mycket och det förklarar ju en del. Nu tänkte jag i alla fall visa en tavla som jag gjort nyligen!



tisdag 14 februari 2012

Jag scrappar inte så mycket just nu och har inte riktigt tid och motivation till att blogga. Återkommer :-)

lördag 31 december 2011

Gott nytt år till alla mina läsare! Hoppas att ni alla får ett scrappigt och härligt 2012! :-)